Ootmarsumsestraat 59, 7607 AZ Almelo 0546 538081

OntbijtAlmelo

OntbijtAlmelo

Het lekkerste ontbijt bestelt u bij Deksels
Iemand, of misschien uzelf een keer verwennen? Bij Deksels verzorgen wij een compleet ontbijt, bezorgd wanneer u dat wilt! Onze luxe ontbijtbox is perfect als verjaardagscadeau of voor moederdag of vaderdag.

Het lekkerste ontbijt in Almelo bestelt u bij Deksels! Bij ons ervaart u het echte Zuid-Amerikaanse ontbijt. En dat staat garant voor de lekkerste hapjes die uw smaakpapillen ongetwijfeld positief zullen prikkelen. Al onze producten zijn van een hoge kwaliteit, en dat merkt u meteen. Deksels is sinds 1996 gevestigd in Almelo en gespecialiseerd in het bezorgen van de lekkerste broodjes en lunches. Of dit nu voor thuis of op uw werk is, wij staan voor u klaar! In een bijzonder monumentaal pand met een rijke historie bieden wij een uitgebreide menukaart aan. U kunt niet alleen van onze ontbijtservice in Almelo genieten, maar ook de lekkerste huisgemaakte streekproducten proberen. Deze producten verwerken wij in de meest heerlijke gerechten. Kies ook voor een ontbijt bestellen in Almelo bij Deksels of lees verder voor meer informatie over ons uitgebreide ontbijt arrangement.

Deksels Almelo Ontbijtservice

ontbijt

OntbijtserviceAlmelo

DEKSELS! maakt er een feestje van…
Iemand, of misschien uzelf een keer verwennen? Bij Deksels verzorgen wij een compleet ontbijt, bezorgd wanneer u dat wilt! Onze luxe ontbijtbox is perfect als verjaardagscadeau of voor moederdag of vaderdag.

Wat zit er in de ontbijtmand?

Onze ontbijtmand is gevuld met:
– Vers afgebakken broodjes
– Diverse soorten verse vleeswaren
– Diverse kaassoorten
– Zoet beleg
– Gekookt eitje
– Koffie
– Thee
– Jus d’orange
– Lichte champagne
– Champagne glazen
– Een roos

Bij moederdag, vaderdag en Valentijnsdag zit er een presentje in de ontbijtmand.
Indien gewenst kan ook een eigen cadeau van de klant in de mand mee bezorgd worden.

De prijs van onze ontbijtservice inclusief bezorging binnen Almelo is € 29,95 voor een ontbijtmand voor 1 persoon en voor 2 personen € 45,-.


Hetlekkerste ontbijt bestelt u bij Deksels

om uzelf eens een keer te verwennen
Ontbijt in Almelo bestellen om uzelf eens een keer te verwennen of wilt u iemand anders een ontbijt cadeau doen? Bij Deksels kunnen wij een compleet ontbijt verzorgen. Waar en wanneer u maar wilt! Wij bieden een luxe ontbijtbox aan die perfect is als verjaardagscadeau of als cadeau voor vaderdag of moederdag. Uiteraard kunt u de dag beginnen met een zelf gesmeerd ontbijtje en een kopje koffie, maar een ontbijt bestellen is net even wat specialer. Vooral als er een speciale gelegenheid is, zoals een verjaardag, vaderdag of moederdag of voor een bruidspaar de dag na hun bruiloft. Er is niets leukers dan iemand verwennen met een lekker ontbijtje.

Met onze ontbijtservice in Almelo bieden wij voor ieder wat wils. Misschien denkt u aan een luxe ontbijt arrangement, wilt u een klassiek ontbijt cadeau doen of wilt u een speciaal ontbijt voor vegetariërs, kinderen of zakelijke klanten laten samenstellen. Wat voor soort ontbijt u ook wenst, Deksels Almelo maakt het voor u! Wij gaan enkel voor de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat wij enkel gebruikmaken van de beste ingrediënten voor onze ontbijtjes. Wij zorgen ervoor dat u op de dag zelf verse producten in huis heeft. Kiest u een ontbijt bestellen in Almelo of vanuit een andere regio, dan is onze ontbijtservice een echte aanrader. Weet u al of u een ontbijtje gaat bestellen? Neem dan meteen contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

Deksels Almelo Ontbijtservice 2

Deksels Almelo Ontbijtservice 3

Altijdeen goed uitgedacht arrangement

DEKSELS! is optimaal genieten
Bij Deksels Almelo hechten wij veel waarde aan het ontbijt. En de kans is groot dat u het met ons eens bent. En als ze dat al niet waren, dan zullen ze dit zeker denken na hun eerste bestelling bij ons. Wanneer u optimaal wilt genieten van een heerlijk ontbijt bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden altijd een goed uitgedacht arrangement aan voor diverse gelegenheden. Wacht dus ook niet langer en kies ook voor een ontbijt bestellen in Almelo.

Kostenontbijt bestellen Almelo

DEKSELS! altijd de goedkoopste
Benieuwd wat een ontbijt bestellen in Almelo precies kost? Onze ontbijtservice is inclusief bezorging binnen Almelo € 29,95 voor een ontbijtmand voor 1 persoon en voor 2 personen kost een ontbijtmand € 45,-. Wij zijn daarmee een van de goedkoopste ontbijtaanbieders in de regio.
Deksels Almelo Ontbijtservice 4

Deksels Almelo Ontbijtservice 5

Besteluw ontbijt

DEKSELS! altijd de beste ontbijtservice
Meteen een ontbijt bestellen voor in Almelo? Dan zorgen wij ervoor dat uw ontbijt zo spoedig mogelijk wordt bezorgd. Heeft u nog vragen over onze ontbijtservice in Almelo of heeft u speciale wensen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag door het samenstellen van een passend ontbijt arrangement. Laat uw ontbijt in Almelo bezorgen door Deksels Almelo en ervaar de rijke smaken van ons uitgebreide ontbijt.