Ootmarsumsestraat 59, 7607 AZ Almelo 0546 538081

BroodjesAlmelo

Broodjesin Almelo bestellen?

Deksels heeft de lekkerste belegde broodjes!
Broodjes in Almelo nodig? Zeker als u geen lunch in huis heeft of geen zin heeft om naar de supermarkt te gaan, is broodjes bestellen in Almelo de ideale oplossing. Zo hoeft u niet meer de deur uit om alsnog broodjes te halen. Het enige wat u doet, is achter de computer zitten en uw bestelling plaatsen. Maar bij welke broodjeszaak in Almelo moet u dan zijn? Bij Deksels natuurlijk! Bij ons ervaart u wat de echte Zuid-Amerikaanse gastvrijheid is.

Wij beleggen de lekkerste broodjes. Broodjes waar u nog lang van nageniet en doen verlangen naar meer. Al onze producten zijn van een hoge kwaliteit. En dat merkt u direct als u ze proeft. Deksels zit sinds 1996 in Almelo, in een bijzonder monumentaal pand. In dit pand maken wij onze broodjes klaar, die wij ook op locatie kunnen bezorgen. Waarvoor u ook belegde broodjes in Almelo wenst, bij ons bent u op de juiste plek.

U kunt eenvoudig . Ga voor een broodje met rosbief, de lekkerste kip, met zalm of oude kaas en laat u verrassen door de verdere verse producten die hieraan toegevoegd zijn.

Bestel direct uw broodjes vanuit Almelo of lees verder voor meer informatie.

Deksels Almelo belegde broodjes 2

Delekkerste broodjes online bestellen

ook voor luxe broodjes
Broodjes in Almelo bestellen? Dan vindt u op onze website altijd wel iets naar uw smaak. Ons aanbod is altijd actueel, waardoor er genoeg lekkers te bestellen valt. Zo heeft u de keuze uit harde afgebakken puntjes, zachte broodjes, bruin brood, wit brood en andere soorten broodjes.

Wat u op uw broodjes wilt hebben, bepaalt u geheel zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een heerlijk broodje gezond kiezen, maar ook kiezen voor een lekker broodje zalm, een broodje gehakt of een ander broodje. Al onze broodjes worden met de grootst mogelijke zorg bereid. Deze broodjes kunt u bij ons afhalen, maar wij kunnen ze ook bij u bezorgen.

Daar wij een zeer uitgebreide keuze aan broodjes hebben, is er voor ieder wel wat wils. Zo kunnen wij ook luxe broodjes voor u beleggen, zorgen voor veganistische broodjes of andere broodjes naar wens. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, zodat wij de lunch geheel op maat kunnen samenstellen.

Wij hebben kwaliteit hierbij hoog in het vaandel staan. Onze producten zijn vers en komen uit de regio. Maakt u de keuze voor onze broodjeszaak in Almelo, dan weet u zeker dat u altijd kwaliteit proeft. Wij horen graag wat uw wensen zijn.


Broodjesin Almelo

voor elke gelegenheid
Wij bieden broodjes in Almelo voor elke gelegenheid. Misschien heeft u broodjes nodig voor een bedrijfslunch, een familiedag of een andere gelegenheid.

Deksels biedt u de mogelijkheid om van diverse lekkere belegde broodjes in Almelo te genieten.

Ons arrangement is zeer goed uitgedacht, waardoor wij zeker weten dat wij de perfecte broodjes voor iedere gelegenheid kunnen bieden.

Deksels Almelo belegde broodjes 4

Ofproef onze broodjes

in ons mooie en gezellige restaurant
U kunt ook naar onze broodjeszaak in Almelo komen om onze lekkere belegde broodjes te proeven. Dit kunt u doen met uw personeel, familie, vrienden, met uw partner of met een ander gezelschap. Wij zorgen ervoor dat er een tafeltje voor u klaarstaat. Wij hebben een geheel vernieuwd concept en nieuwe menukaart.

Bij ons kunt u dan ook al lunchen en genieten van koffie, thee of melk voor € 16,95 per persoon. Wilt u graag een lunch zonder consumpties en een broodje met bijvoorbeeld een kop warme soep, dan betaalt u € 9,95 per persoon.

Wilt u meer informatie over eten in ons restaurant? Neem dan gerust contact met ons op via 0546 538081 en plaats ook meteen uw reservering.


Debeste broodjeszaak

in Almelo en omstreken
Meteen broodjes in Almelo bestellen, omdat u honger heeft gekregen van al deze informatie? Plaats dan meteen uw bestelling bij onze broodjeszaak in Almelo. Wilt u meer informatie over onze belegde broodjes of heeft u andere vragen over Deksels?

Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en van de lekkerste belegde broodjes van Almelo en omstreken te voorzien.

Wij horen graag wat uw wensen voor uw belegde broodjes zijn. Maak ook de keuze voor onze overheerlijke broodjes in Almelo en plaats direct uw bestelling!

Deksels Almelo belegde broodjes 5