Ootmarsumsestraat 59, 7607 AZ Almelo 0546 538081

Lunchbestellen Almelo

Lunchbestellen Almelo

De lekkerste lunch bestelt u bij Deksels
Wilt u lunch bestellen in Almelo? Dat doet u natuurlijk bij Deksels! In ons restaurant ervaart u meteen de Zuid-Amerikaanse gastvrijheid. Dit betekent dat u de lekkerste lunchgerechten krijgt voorgeschoteld die uw smaakpapillen zeker goed zullen doen. Wij gebruiken enkel producten van de hoogste kwaliteit. En dat proeft u.

Sinds 1996 is Deksels gevestigd in Almelo, in een bijzondere monumentaal pand met een rijke historie. Wij zijn gespecialiseerd in het klaarmaken en bezorgen van de lekkerste ontbijtjes en lunches. Of u nu een lekkere lunch in Almelo wilt bestellen voor op kantoor of voor bij u thuis, bij ons bent u daarvoor op de juiste plek.

Onze menukaart is zeer uitgebreid. Zo kunt u onder andere een mooie selectie aan lekkere streekproducten proeven. Deze producten worden in veel van onze lunchgerechten verwerkt. Meteen lunchen in Almelo? Laat dan direct uw lunch bezorgen in Almelo of lees verder voor meer informatie.

Deksels Almelo lunch bestellen 1

Deksels Almelo lunch bestellen 2

Lunchbezorgen Almelo

DEKSELS! maakt er een feestje van…
Wilt u een lunch bestellen in Almelo, dan heeft u bij ons de keuze uit een ruim lunchmenu van de meest diverse belegde broodjes. U kunt bij ons super eenvoudig lunchen in Almelo of een lunch bestellen in Almelo voor bij u thuis of op kantoor.

U kunt natuurlijk een lunch voor uzelf of iemand anders klaarmaken, maar wat is er leuker dan een lunch bestellen of deze cadeau te doen? Vooral als er sprake is van een speciale gelegenheid, zoals vaderdag, moederdag, een bruiloft of een verjaardag, is het erg leuk een lunch cadeau te geven.

Doordat ons menu zeer uitgebreid is, bieden wij voor ieder wat lekkers op de kaart. Misschien wilt u een luxe, uitgebreide lunch cadeau geven, bent u op zoek naar een vegan lunch of een speciale lunch voor kinderen. Waar u ook naar op zoek bent, wij stellen in Almelo graag een lunch op maat voor u samen.

Wij gaan hierbij enkel voor de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat wij alleen de beste ingrediënten voor ons ontbijt gebruiken. Hiervoor werken wij met de meest verse producten. Kiest u voor een lunch bestellen in Almelo of vanuit een andere regio, dan moet u zeker voor onze lunch kiezen. Weet u al welke wensen u heeft? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen met ons door te spreken.


Altijdeen goed uitgedacht arrangement

voor iedere gelegenheid de perfecte lunch
Bij Deksels Almelo vinden wij de lunch erg belangrijk. Misschien slaat u de lunch wel eens over, maar de kans is groter dat u hier anders over denkt als u eenmaal bij ons geluncht heeft.

Wanneer u van een erg lekkere uitgebreide lunch wilt genieten, zit u bij ons goed. Ons arrangement is altijd goed uitgedacht en stemmen wij op diverse gelegenheden af. Zo weet u zeker dat u voor iedere gelegenheid de perfecte lunch heeft. Twijfel dus niet langer en bestel uw lunch in Almelo bij Deksels.

Deksels Almelo lunch bestellen 3

Ofeet uw lunch in Almelo

in ons mooie en gezellige restaurant
U kunt ook lunchen in Almelo in ons mooie en gezellige restaurant. Wij hebben een geheel vernieuwd concept en dus ook een nieuwe menukaart. Zo kunt u al lunchen en genieten van een kop koffie, thee of melk voor € 16,95. Wilt u lunchen zonder consumpties en een broodje met bijvoorbeeld een kop warme soep, dan betaalt u € 9,95 per persoon.

Wij bieden dus niet alleen de lekkerste lunch in de regio, maar ook de goedkoopste lunch. Bent u al nieuwsgierig naar al het lekkers dat wij te bieden hebben? Bel dan direct naar 0546 538081 om een tafel te reserveren. Zo bent u altijd zeker van een plekje in ons restaurant


Laatnu uw lunch bezorgen in Almelo

en laat u verrassen
Direct lunch bestellen in Almelo? Dan zorgen wij ervoor dat uw lunch snel bij u op locatie arriveert. Wilt u meer weten over onze lunches of heeft u andere vragen over ons restaurant? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en kunnen indien gewenst een lunch op maat voor u samenstellen. Laat ons gerust uw wensen weten, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Kies er net als vele anderen ook voor om een lunch te bestellen in Almelo bij Deksels en laat u verrassen door het brede aanbod aan smaken!
Deksels Almelo lunch bestellen 5