Ootmarsumsestraat 59, 7607 AZ Almelo 0546 538081

BedrijfslunchAlmelo

Bedrijfslunchbestellen?

Dat doet u eenvoudig en snel bij Deksels!
Met een heerlijke bedrijfslunch kunt u uw personeel laten zien dat u hen waardeert. Het is bij uitstek de manier om personeel te motiveren. En met een gemotiveerd team bereikt u nog veel meer. De lekkerste bedrijfslunch in Almelo bestelt u bij Deksels. Wij bieden de echte Zuid-Amerikaanse gastvrijheid. Hierdoor krijgen u en uw personeel de lekkerste lunch op tafel. Een lunch die de smaakpapillen van u en uw personeel op een positieve manier zullen prikkelen en doen smachten naar meer.

Onze producten zijn vers en van de hoogste kwaliteit. Dat is iets wat u meteen zult proeven. Ons restaurant is sinds 1996 in Almelo gevestigd. Wij zitten in een vrij bijzonder monumentaal pand dat een rijke historie kent. Wij kunnen uw lunch zowel klaarmaken als bezorgen. En dat niet alleen. Bij ons kunt u ook terecht voor een uitgebreid ontbijt arrangement.

Wilt u een bedrijfslunch bestellen voor op kantoor, dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreide lunchkaart en verwerken diverse lekkere streekproducten in onze gerechten. Wilt u meteen een bedrijfslunch voor u en uw personeel? Plaats dan direct uw of lees verder voor meer informatie over onze lunch.

Deksels Almelo bedrijfslunch 2

Deksels Almelo bedrijfslunch 3

BedrijfslunchAlmelo

de lunch van Deksels zeker een aanrader!
Als u een bedrijfslunch wilt bestellen, kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid menu van verschillende soorten broodjes. U kunt ervoor kiezen om in ons restaurant te komen lunchen, maar ook een bedrijfslunch bestellen voor op kantoor. Uiteraard kunt u zelf boodschappen doen en ervoor zorgen dat iemand van kantoor een bedrijfslunch maakt, maar een bedrijfslunch voor uw medewerkers regelen is een stuk leuker.

Vooral als er sprake is van bijvoorbeeld een jubileum of een andere mijlpaal die u wilt vieren. Er is niets mooiers dan allemaal prachtig opgediend eten op tafel dat ook nog eens overheerlijk smaakt.

Omdat wij een zeer uitgebreid menu hebben, bieden wij voor ieder wel wat lekkers. Misschien wilt u uw personeel van een luxe lunch voorzien, bent u op zoek naar een veganistische lunch of een andere soort lunch. Wat uw wensen ook zijn, wij stellen graag een op maat gemaakte lunch voor u samen. Hierbij staat kwaliteit bovenaan. Dit houdt in dat wij enkel de beste ingrediënten gebruiken voor onze lunch. Wij maken gebruik van verse producten die vaak rechtstreeks uit de regio komen.

Wanneer u kiest voor een bedrijfslunch in Almelo, is de lunch van Deksels zeker een aanrader! Neem gerust contact met ons op om uw wensen met ons door te nemen.


Eenlunch voor iedere gelegenheid

welke zeer goed doordacht is
De lunch is een belangrijk moment van de dag. Met een bedrijfslunch draagt u eraan bij dat al uw personeel een gezonde lunch binnenkrijgt. Bij Deksels kunt u volop genieten van een uitgebreide lunch met uw personeel.

Wij bieden een lunch voor iedere gelegenheid welke zeer goed doordacht is. Zo weet u zeker dat u altijd de perfecte lunch voor uw viering of andere gelegenheid heeft.

Deksels Almelo bedrijfslunch 4

Ofbezoek ons restaurant voor uw bedrijfslunch

in ons mooie en gezellige restaurant
U kunt niet alleen een bedrijfslunch bestellen, maar ook samen met uw personeel ons restaurant bezoeken voor een overheerlijke lunch. Ons concept is geheel vernieuwd en daarmee ook onze menukaart. Bij ons kunt u al lunchen en een kop koffie, thee of melk drinken voor € 16,95 per persoon. Wilt u graag een lunch zonder consumpties en een broodje met bijvoorbeeld een kop warme soep, dan betaalt u € 9,95 per persoon. Vraag ons ook gerust naar onze lunch acties voor bedrijven. Neem contact op en bel meteen naar 0546-538081 voor meer informatie of om een tafel te reserveren.

Kiesvoor onze bedrijfslunch

Wij horen graag van u wat uw wensen zijn
Wilt u meteen een bedrijfslunch bestellen? Bestel dan nu uw bedrijfslunch voor in Almelo bij Deksels! Wenst u meer informatie over onze lunch of wilt u meer weten over lunchen in ons restaurant?

Neem ook dan gerust  met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en kunnen ook een lunch op maat voor u en uw personeel klaarmaken.

Wij horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat we de diverse mogelijkheden met u kunnen bespreken. Kies ook voor onze overheerlijke bedrijfslunch en plaats vandaag nog uw bestelling!

Deksels Almelo bedrijfslunch 5